جهت مشاهده دوره‌های در حال برگزاری و پیش ثبت نام روی واحد مورد نظر کلیک کنید.

دوره آموزشی فتوشاپ مقدماتی

️ورود به دنیایی جدید همواره چالش‌های خاص خود را داراست. یکی از مهم‌ترین این چالش‌ها، یافتن دریچه‌های ورود است. نرم‌افزار فتوشاپ (Adobe Photoshop) یکی از اصلی‌ترین دریچه‌های ورود به دنیای هنر دیجیتال است. دنیایی که گستره وسیعی از کسب و کارهای جهان امروز را در خود جای داده است. آموختن حرفه‌ای Photoshop قدمی محکم برای ورود به این دنیا است؛ قدمی که ادامه راه را هم هموار می‌سازد.
نرم افزار فتوشاپ بعنوان نرم افزار مادر در هنرهای دیجیتال بوده و می توان گفت در تمامی گروه های مرتبط با دنیای دیجیتال کاربرد دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره ۰۹۳۳۵۲۶۳۱۹۰ از طریق واتس آپ و یا تماس تلفنی ارتباط برقرار نمایید.

دانش آموزان شرکت کننده در این دوره، میتوانند در دوره فتوشاپ پیشرفته (ترم پاییز) شرکت نمایند.

دوره آموزشی وردپرس مقدماتی

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای منبع باز است ، که در اصطلاح خارجی به اختصار آن را CMS (open source Content Management System ) می نامند. در دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس تمامی دانش و اطلاعاتی را که برای طراحی یک وبسایت وردپرسی احتیاج دارید ، در اختیارتان قرار می گیرد. وردپرس این امکان را به شما می دهد که تمامی این کارها را بدون حتی یک خط کدنویسی انجام دهید.

دانش آموزان شرکت کننده در این دوره، میتوانند در دوره وردپرس پیشرفته (ترم پاییز) شرکت نمایند.

دوره آموزشی وردپرس مقدماتی

دوره آموزشی پریمیر مبتدی

پریمیر یکی از بهترین و قدرتمندترین نرم افزار های شرکت ادوبی می باشد که با هدف استفاده در ویرایش و تدوین فیلم تولید و منتشر شد. در صنعت تبلیغات، ساخت ویدیو کلیپ، ویدیوهای اینستاگرام، ویدیو آرت و فیلم سینمایی از نرم‌افزار پریمیر استفاده می‌شود.

دانش آموزان شرکت کننده در این دوره، میتوانند در دوره پریمیر پیشرفته (ترم پاییز) شرکت نمایند.

دوره آموزشی مقدمه ای بر الگوریتم و برنامه نویسی با پایتون

️دوره آموزش پایتون برای دانش پذیران مبتدی در برنامه­ نویسی، بهترین انتخاب است. چرا که در سال های اخیر، این زبان به یکی از سه زبان محبوب برنامه نویسی در دنیا تبدیل شده ­است.

-هوش مصنوعی

این‌ها نمونه‌ها‌یی از حجم وسیع کاربرد‌ها و مزایا‌ی python است که می‌تواند هرکسی را به سمت آموزش پایتون سوق دهد.

دانش آموزان شرکت کننده در این دوره، میتوانند در دوره پایتون پیشرفته (ترم پاییز) شرکت نمایند.

دوره آموزشی پریمیر مقدماتی

دوره آموزشی پریمیر مقدماتی