به دنبال عملکرد خوب دپارتمان زبان انگلیسی مجتمع آموزشی مهرآیین و تقاضا اولیا محترم، موسسه فرهنگی آموزشی مهرآیین، شروع به راه اندازی مدرسه زبان آنلاین نموده است.
در این مدرسه، سیستم آموزشی بر اساس جدیدترین و جذاب ترین مجموعه کتاب های Big Fun ، American English File و Oxford Discover در سطوح مختلف از مبتدی تا پیشرفته برای گروه سنی کودک و نوجوان طراحی شده است.

این دوره های آموزشی، مهارت های ارتباطی زبان آموزان را از طریق شنیدن، صحبت کردن، خواندن و نوشتن به طور کاربردی افزایش می دهد و با روش آموزشی پرسش و پاسخ حس کنجکاوی ذاتی دانش آموزان را تقویت کرده و به آنها این توانایی را می‌دهد تا سوالات خود را بپرسند، پاسخ خود را پیدا کنند و دنیای پیرامون خود را کشف کنند. بدین ترتیب دانش آموزان مهارت های مهمی همچون تفکر انتقادی (Critical Thinking)، خلاقیت (Creativity) و کار گروهی (Collaboration) را فرا گرفته تا به مهارت های مورد نیاز خود در قرن ۲۱ دست یابند. برخی ویژگی های این مدرسه :

✅ این دوره از کلاس ها بصورت آنلاین و غیر حضوری بوده و در بستر پلت فرم Adobe Connect و Moodle برگزار خواهد شد و اطلاعات تکمیلی در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت.

✅ سیستم آموزشی آن لاین مدرسه زبان انگلیسی مهرآیین بر اساس جدیدترین و جذاب ترین مجموعه کتاب های Big Fun (5-7) – Oxford Discover (8-12) –  American English File(13-18) در سطوح مختلف از مبتدی تا پیشرفته برای دانش آموزان عزیز طراحی شده است.

✅ کلاسهای ترمیک (ماهانه) آموزش آن لاین ، مخصوص گروه‌های سنی ۶ تا ۱۸ سال و شامل ۱۲ جلسه آموزشی پنجاه دقیقه ای می باشد.

✅ آزمون تعیین سطح برای ورودی های جدید به صورت کتبی و شفاهی برگزار می شود. (دانش آموزان مدارس مهرآیین نیاز به تعیین سطح ندارند)

✅ حداکثر تعداد دانش آموزان در هر گروه آن لاین ۱۲ نفر خواهد بود.

✅ دانش آموزان شرکت کننده پس از حضور در کلاس ها و موفقیت در آزمون پایانی ، مدرک پایان دوره دریافت خواهند نمود.

💢 با توجه به اینکه ثبت نام و شرکت در این کلاس ها برای عموم دانش آموزان دختر و پسر سراسر کشور آزاد می باشد، دانش آموزان مهرآیین می توانند نسبت به دعوت دوستان و خویشان مستعد و علاقه مند خود اقدام نمایند.

♨️ آخرین فرصت ثبت نام در آموزشگاه زبان مهرآیین روز پنج‌شنبه ۹۹/۴/۵ می باشد.

❇️ پس از وارد نمودن مشخصات ، شهریه کلاس (هر ترم ۶۵۰ هزار تومان) را به شماره حساب ذیل واریز نموده و فیش آن را به شماره ۰۹۳۶۲۱۱۹۶۴۷ ارسال نمایید.

🔹 شماره حساب : 201-469697-607

🔹 شماره کارت : 6221-0612-2307-2945

🔹 به نام سیدمهدی آل هاشمی – بانک پارسیان

با تکمیل فرم زیر می توانید در این مدرسه پیش ثبت نام خود را انجام دهید.

فرم پیش ثبت نام در مدرسه زبان آنلاین مهرآیین

• Date Format: YYYY slash MM slash DD
  • انواع فایل های مجاز : jpg, jpg, jpeg, jpeg, bmp, bmp.

حداکثر حجم فایل : 500 کیلوبایت بوده و فرمت های قابل قبول : jpg-bmp-jpeg می باشد.