اطلاعیۀ ویژه دانش آموزان و اولیاء گرامی

با سلام حضور دانش آموزان عزیز و اولیا محترم خانوادۀ بزرگ مهرآیین

همانگونه که مستحضر هستید به جهت مشکلات پیش آمده در خصوص شیوع ویروس کرونا، موسسه در نظر دارد تا کلاس های درس خود را بصورت مجازی در فضای اینترنت و بصورت آنلاین برگزار نماید.

بدیهی است که استفاده از این کلاس ها نیازمند برخی آشنایی های ابتدایی با اینترنت و فضای مجازی می باشد و قطعا در شروع کار با برخی مشکلات همراه خواهد بود که با همفکری و همراهی شما به مرور برطرف خواهد شد.

بدین منظور توجه شما را به برخی موارد زیر جلب می نماییم:

• طی استفاده از کلاس های آنلاین به هیچ عنوان از برنامه های فیلتر شکن یا VPN استفاده نکنید.
  • به منظور استفاده از کلاس ها، یک آدرس اینترنتی پیش از شروع کلاس، در اختیار شما قرار خواهد گرفت. این آدرس اینترنتی، آدرس محلی است که کلاس شما در آن برگزار خواهد شد. به عنوان مثال:

• به منظور استفاده بهینه تر از کلاس ها، توصیه می شود از یک لپ تاپ یا کامپیوتر خانگی (مجهز به اسپیکر، میکروفون و ترجیحا وب کم) استفاده نمایید. هرچند که استفاده از گوشی موبایل و تبلت نیز امکان پذیر است.
  • از پایدار و مناسب بودن سرعت اینترنت خود مطمئن شوید. بدیهی است هنگام استفاده از اینترنت گوشی تلفن همراه، هنگام دریافت تماس تلفنی، اینترنت شما قطع خواهد شد. بنابراین اگر از موبایل استفاده می کنید، از WiFi برای برقراری اینترنت خود استفاده کنید.
  • هنگام ورود به کلاس دو حالت برای شما در نظر گرفته می شود:
    1. شما یک نام کاربری و رمز عبور دارید که می توانید از آن برای ورود استفاده کنید. (به زودی این اطلاعات در اختیار دانش آموزان قرار خواهد گرفت)
    2. شما می توانید به عنوان میهمان یا Guest وارد شوید. که در این حالت هنگام ورود باید نام کامل خود را وارد کنید. توجه کنید در این مرحله حتما از حروف انگلیسی استفاده کنید. چرا که استفاده از حروف فارسی (به ویژه حرف ی) باعث بهم ریختگی نام شما خواهد شد. (در کلاس های اولیه و آزمایشی شما از این روش استفاده خواهید کرد. )

به عنوان مثال اگر نام شما علی اکبری است از نام نمایشی Ali Akbari استفاده خواهید کرد.

• تذکر : زمانی که بصورت میهمان وارد می شوید، مدیر کلاس ابتدا اجازه ورود شما را خواهد دید و سپس مدیر باید ورود شما را تایید کند.
  • برای ورود به فضای کلاس و استفاده از کلاس شما دو راه حل کلی دارید:
    • روشی که توصیه نمی شود : استفاده از مرورگرهای گوگل کروم و یا فایرفاکس (آخرین نسخه)، که می توانید از لینک های زیر دانلود کنید. در این حالت ممکن است برخی قابلیت های کلاس را از دست دهید. به همین علت این روش توصیه نمی شود.
    • روشی  که توصیه می شود : استفاده از نرم افزار Adobe Connect که مخصوص اتصال به کلاس های آنلاین موسسه بوده و برای ویندوز، موبایل ها و تبلت های اندروید و نیز موبایل های و تبلت های IOS طراحی شده و شما می توانید این برنامه ها را از لینک های زیر دانلود کنید.

تذکر : پس از دریافت و نصب هر یک از نرم افزار های ذکر شده، شما نیاز دارید تا آدرس اینترنتی برگزاری کلاس را که در اختیارتان قرار گرفته است، در برنامه وارد کنید. در فیلم آموزشی زیر، اتصال به یک کلاس آنلاین فرضی را مشاهده می کنید.

تذکر : پس از دریافت و نصب هر یک از نرم افزار های زیر، شما نیاز دارید تا آدرس برگزاری کلاس خود را که در اختیارتان قرار گرفته است در برنامه وارد کنید. در فیلم آموزشی زیر اتصال به یک کلاس آنلاین فرضی توسط نرم افزار adobe connect در ویندوز را مشاهده می کنید.

به عنوان توصیه درخواست می شود تا از سیستم عامل ویندوز و نرم افزاز ویژه این سیستم عامل برای ورود به کلاس ها استفاده کنید تا از تمام قابلیت های کلاس بتوانید بهره مند شوید.

یادآور می شویم در صورتی که نیاز به آموزش های بیشتری داشتید می توانید به لینک زیر مراجعه کرده و اطلاعات بیشتری کسب کنید. همچنین در فضای اینترنت با جستجو می توانید اطلاعات بسیار خوبی نیز در این زمینه کسب کنید.

در پایان از اینکه ما را در راه رسیدن به این هدف والا همراهی می کنید، سپاسگزاریم.

با تشکر – واحد فناوری اطلاعات